Klanten vertellen:

“Marjolein van Esch begeleidt het management van ons al geruime tijd op het gebied van organisatie ontwikkeling aan de hand van intensieve team en individuele coaching; zij reikt ons zowel een theoretisch kader aan als praktische handvatten. Ze verdiept zich vanuit oprechte interesse sterk in de organisatie, de mensen en het werk. Ze is persoonlijk, boodschappen worden oprecht overgebracht. Ze levert een stevige bijdrage aan de professionele sturing van ons bedrijf”
Nouwens Verhuizingen, Marc Nouwens (directeur)
“Dankzij de intensieve en duidelijke ondersteuning van Marjolein, voldoet ons bedrijf aan de ISO 9001, ISO 14001 en de VCA** eisen.
MAKZ Consultancy heeft tevens de structuur en bewustwording omtrent milieu- en kwaliteitszaken enorm verbeterd  en heeft daadwerkelijk invulling gegeven aan een sprekend MVO plan. Met haar enthousiasme heeft ze de organisatie naar een nog hoger niveau getild. Kenmerkend is haar betrokkenheid. We onderhouden een op duurzaamheid gebaseerde relatie, ik ervaar onze samenwerking als zeer prettig.”
Nouwens Verhuizingen, Reno Testing (kwaliteitsmanager)

MAKZ Consultancy BV | Postbus 287 | 5170 AG | Kaatsheuvel (NL)| T:+31(0)416 363113 | M: +31(0)6 5532 3849 | info@makzconsultancy.nl

“Of we vinden een weg, of we maken er één”

Makz Consultancy verzorgt sinds 2012 het VCA traject binnen MSO Schoonmaak & vloeren. Haar onmisbare kwalificaties komen op een prettige manier samen tot implementatie. Marjolein begrijpt dat een kwaliteitsmanagementsysteem in dienst moet staan van de organisatie, en niet andersom!
MSO Schoonmaak & Vloeren, Jac Mol (directeur)
Bij Makz ondervindt je geen complexe systemen, eenvoud en klantgerichtheid staat centraal. Haar oplossingen op onze vraagstellingen omtrent management, personeel, ISO, Arbo-Milieu-Veiligheid zijn pragmatisch, doelgericht en zorgvuldig afgestemd op onze klanten en organisatie en altijd op een haar eigen persoonlijke en enthousiaste wijze.  Al jaren werken we samen met Marjolein waarin zij een dermate toegevoegde waarde heeft voor het management en onze medewerkers  dat we haar ervaren als onze  ‘huisadviseur’.
Vanesch Verf, Paul Musters (directeur)
Al jaren geleden hebben we kennis gemaakt met Marjolein van Esch waarbij ze een geweldig compact en voor iedereen begrijpelijk kwaliteitsmanagementsysteem (ISO9001 / Eurogarant)voor ons heeft uitgewerkt. De implementatie is op een aantrekkelijke, duidelijke en persoonlijke wijze uitgevoerd. Daarnaast komt Makz al jaren bij onze bedrijven om alles omtrent de RI&E uit te voeren. Een keurig boekwerk is het gevolg,  de Milieu of Arbeidsinspectie is altijd zeer lovend over de wijze deze zaken in orde zijn gebracht. Tevens  traint zij ons personeel op haar inspirerende wijze dat onze medewerkers dit ervaren als zeer duidelijk en waarbij de aandacht weer even wordt gevestigd op de gevaren waar we eigenlijk “blind” voor zijn geworden.
Lambert Autoschade, (Eindhoven&St Oedenrode), Imke Brouwers, directie